CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, February 28, 2010

one malaysia





  •    adik adik yang teringin naik buai..

















  • ni persiapan untuk hari tua..oke??;p





                                                        





















  • huhhh...
  • fenat...
  • da abes fetival..
  • 2 hari mengabdikan diri di skitar tasik titiwangsa..
  • jumpa orang bg flyers..tapi..
  • ade tapi taw,selected person only...
  • hahaha..pilih kaseh..~
  • sape punya keje??u n u n i..;))
  • hari ni last day..sunday 28 feb 10
  • yeterday the first day..sabtuday 27 feb 10..
  • first day berlalu dengan jayanya..
  • and second day in in progress..
  • lagi best second day sbb k.a.m.i yg x berapa nk betul ni fully utilize the accomodation at tasik titiwangsa..
  • heheheheheee...
  • buaian untuk kanak2 berusia 6 and below telah dinaik oleh kanak2 yg berusia 20-an..
  • agagagagaga..nasib baik la x rosak..
  • ade pokok,p panjat pokok...
  • ade see saw p maen..
  • ade ikan nk tangkap tapi x berjaya..
  • inilah yg dikatakan fully utilize...
  • 2nd day baru tgk karok..
  • caya laa sape yg suara die lunak merdu mcm burung pipit tu..
  • but,poor to my bff...
  • be strong gal..i noe u can do it..
  • huhuhuh..;((
  • macam2 adegan sempat disnap pade hari ini..
  • atas pokok..atas buai..nk tangkap ikan je xde..



biskut chipsmore:kuar petang tapi x lebih dari pukul 6..
biskut teddybear:nak kuar tp rase mcm mls sbb penat menunggu..(hati kecil berbisik)

Saturday, February 27, 2010

change or remain unchanged??

  • berubah?
  • masih sama?
  • tidak berubah?
  • observation thdap sesuatu reaction..
  • po blaja kimia pulop..
  • tapi tadop kaitan ngan kimia pon..
  • dilemma..
  • berdiam diri ataupun bersuara?
  • aku skali lg telah melanggar janji...
  • sesungguhnya aku x mampu tanpamu..lalalala
  • berbeza dengan setiap org..
  • ade hop oyak berubah ade oyk x..
  • tp aku kt berubah...
  • agak drastik...
  • biarla keadaan yg menentukannya...
  • ku berserah kepadamu maha Esa ..
  • mungkin takdir telah menentukan segalanya..
  • attention...konsert amelia di sini dan konsert yuna di atas..harap maklum..;))
biskut chismore : malam esok la
biskut teddybear : yela...(dgn terpaksa)
biskut chipsmore : ngantok r mlm ni..esk nk bgn awl
biskut teddybear : yela..tido la..(kenapa mcm ni)
biskut chipsmore : sori
biskut teddybear : yela (kuchiwa haru biru)

ape yang berlaku sebenarnya didalam kepalanya?
unknown~

senda sendu


  • sayuuuuuuuuuuuuu...hati ini makin sayu...lalalalala
  • gapo la duk bobok ni..
  • caya la menang men bowling td...hahahaha
  • x sia2 post status i win...memang i win pon..
  • pas2 pusing2 la tempat 2..
  • tempat adalah dirahsiakan~
  • then,jumpa mz...
  • bermula episod sayu..
  • kenapa?
  • tidak bisa diberitahu..
  • me.myself n my soul juz noe dat..
  • anyway,hepi la..
  • thanks korang..:azie:ila:ain:beton:ela:
  • next time ade tournament lg yer~
  • and wawa..next time join lew kami..

glitter-graphics.com


Thursday, February 25, 2010

waitin for tomorow

  • here i come..;)
  • ::mmikir::
  • haaa,alhamdulillah dh dpt result kuiz inorganic chemistry..
  • caya la luu..
  • agagagaga..
  • study last minit then result yg membanggakan..
  • ceh,belagak..;P
  • xbek naa..
  • syukur...
  • bazir duit awk,bek bagi sy..
  • gapo pulop ni,ade kaitan ko nga tajuk??
  • iklan seketika..
  • teringat etek~
  • ::mmikir lagi::
  • ok,waitin 4 tomorow..
  • esk nk g jenjalan dengan rakan seperjuangan di mane??
  • ::mane bole oyak::
  • somewhere only i noe...;)
  • friends,i wait 4 u!!
  • n i wait 4 u too pak cik mz..;))

Wednesday, February 24, 2010

kucing oh kucing


  • ni yg buat aku nk sumpah sampeh ni..
  • sblm ni tgk kat bilik org je..
  • ari ni aku pulop kn..
  • adoiiiiiiiiiii...
  • nk mrh bena tp nk mrh sgt..
  • gapo bena aku duk bobok ni..
  • ok,direct to the point..
  • seekor kucing telah membuat pelaburan saham depan bilik aku dan sipi2 kene selipar aku lbh kurang 4ok..
  • kecek cino mlm ni kjut kucimm wat g2..
  • ingt dpn bilik aku ni bursa sham mesia ko eh??
  • nk wat ganow ess??
  • mujur aku dop tohop mg dari tingkat 4 kucim eh..
  • patot r 2 3 ari ni buka p2 blik napok kucim..
  • ado projek bek punya dpn blik aku rupenya...
  • korang2 yg suka kucing then bagi mkn 2,ingt la ckit cni bukan zoo negara..
  • cni tempat org menuntut ilmu...
  • jgn la duk bela kucing kat cni...
  • t balik umah korang bela la byk mane pn...
  • da sgt byk kucing kat blok h ni..
  • nti ade lak yg nk beranaj pinak..tggu mase nk meletop je kucing 2...sape la jd mangsa kucing 2 lps ni..

h a r i y a n g c e r i a




  • tajuk pn cm iklan ribena pl..
  • hari ni long journey..cewahh..
  • dari ktsn ke sentul jalan kaki..
  • caya laaa...
  • penat2 bg flyers kat penduduk sentul then rehat sebentar bersama zakwan..
  • sapo zakwan?
  • gewe...;))
  • rehat2 tup2 msuk kls kul 230 padahal kls kul 2..
  • jd otai beta arinim..
  • hola dr.zul..:)
  • pah g cokit beli buah pauh..
  • dap ni..berair mulut po bdk nk tumbuh gigi..
  • aku gigi penuh dh tapi..;))
  • ari ni senang hti sero..bakpo hau..
  • rindu eh ko sayam..bilo hau nk tubik ni...
  • pah ceroh tubik nga saem..
  • awk eh,bilo r nk tubik nga saya??
  • ::waiting::

Monday, February 22, 2010

chemistry


  • pagi td g kls kimia..
  • belajar 1 bnda baru..
  • dr.azhar ckp kalau bercinta bercinta mcm sigma bond jgn mcm pi bond..
  • kenapa??
  • sigma bond ikatan die kuat..terikat dgn satu ikatan je..
  • pi bond lemah..boleh buat ikatan byk..
  • aku golongan mane eyh?? ;)
  • hurmmmmmmm...aku rase dh makin tersisih skrg..
  • akukah yg x mengerti??
  • berkali-kali dh ajak tp.........
  • ntah la...
  • i try to get u but i cant...
  • sy dh jnji xnk ajak awk kua but i disobey...
  • sedihnya bila permintaan x dpt ditunaikan..
  • bila ajak je byk yg xleh..itu la ini la...

Sunday, February 21, 2010

..i n d a h k a h..

  • ..hehuuuu..
  • ..pagi ni baru sapa kL..
  • ..x puah agy duk dumoh..
  • ..td mkn karipap kat medan..huishhhh,sgt4 x sedap...terpaksa hbiskan lau x kena marah..
  • ..sape mrh?org 2 r..
  • ..ngtk giler ni..
  • ..nk tido tapy tggu my sayam sapa dumoh dulu..
  • ..ngantok..ngantok..ngantok..

Friday, February 12, 2010

b e r g u m b i r a


  • hari melepaskan tension sedunia ktsn..;)
  • macam kenangan bole dpt ari ni..hehehehe
  • hidup ni macam kapal terbang..hahaha...yeke macam kapal terbang..
  • kapal terbang time landing duk bawah time fly duk ats..
  • hidup aku pon same la cam kpl terbang a.k.a kapa tube..
  • kejap berada di atas dan sekelip mata pon boleh berada di bawah..
  • sebelum dapat kebahagiaan kite ditimpa kesusahan..
  • 2 kesusahan hari ni..1st jawab paper microb then kena tahan polis kat depan pwtc
  • kebahagiaan hari ni..lepas kena tahan polis dpt blik kg..
  • naik ape??rahsiaaa.. :)
  • then, men bowling bersama sama coursemate..
  • caya la beton, 2st time men die menang..and i??2nd je..apela mawar (bukan nama sebenar) ni..kalah..hohohohoho..
  • ke'terer'an men bowling semakin pudar...
  • to my sayang: awk,bila kita nk men bowling lagi??
  • ::bukan dia taw pn aku oyk sini::
  • :)))
  • walaupun hari hari berlalu aku kurang gembira tapi hari ni aku senang hati...
  • free from stress..

Thursday, February 11, 2010

m a s i h m e n g h a r a p


  • lagi 2 hari cuti start..tp aku masih terkontang kanting x taw nk balik cmne...aku msih mengharapkan dia..tp aku x taw dia blh tlg ke x..
  • dah brp hri berjurai2 mutiara gugur dari kelopak mataku bila pkir sal bnda ni..masih ada 2 hri lagi untuk aku mengharap belas ihsan dia..
  • tumpangkan aku balik...please!!!!!!
  • kesudahannya aku x taw cmane...
  • aku lagii stress dengan exam yg blum lg tamat dan presentation lg..sume ni mengusutkan kapilari2 dalam otak aku je..oksigen nk g kat otak aku pon suseh..


hujan emas di kolupo hujan batu di kg sendiri n aku pilih hujan batu!
whatever it is life must goes on..

Wednesday, February 10, 2010

p e w a r i s a n


  • tepat jam 0830 exm genetik
  • 0830-1000
  • mcm blur2 je jwb esei kira2..adoiii
  • dalam genetik ade kira2 ke??
  • adelaaa..
  • frekuensi rekombinant?c?genetic mapping?
  • mcm salah je buat td..
  • tp ase mmg mcm salah sungguh pomm..
  • hehuuuu..|-[


Tuesday, February 9, 2010







  • laparr..
  • nk mkn gan sape?? ^_~
  • bff x sehat balik rumah..
  • tinggal la aku sensorang kat dunia ktsn..
  • ajak die xnak..
  • penat..
  • x kesian sy ke yg tengah lapar nii..
  • masih lagi mengharap die consider aku tengah lapar cerok perut then datang amik
  • tapi 2 semo angan2 mat jenin..
  • maybe die tgh lena diulit mimpi sbb msg aku pn die x balas...hurmmmmmmmmmmmmm
  • tapi aku agk serik untuk memaksa die sbb nti x pasal2 kn brain wash mcm dulu...
  • tapiiiiii aku laparrrrrrrrrrrrrrrr..
::alangkah bagusnya kalau die mengerti aku tengah lapar::