CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 9, 2010

sesi keNe taG~


ini adalah entri sesi kena tag yg dibuat oleh cik bintang
kasi kaler pink untuk cik bintang (:
agak teruja untuk membuat entri baru apebila terbaca blog cik bintang dan terpana seketika melihat namaku turut tersenarai...::wani gf zuki::

::SESI SELONGKAR PURSE::


.saya kecik dan  menawan.

::zon ria::
kwsn zon ria ni terselit mcm2 kad penting..PENTING SHJ oke..
kad x penting dlm purse len..
:ic:
-sgt penting untuk membuktikan saya bukan PATI-
:driving licence:
-juga penting tyme bwk kete or motor..bus ngan lori xde lesen lg-
:kad atm:
-sgt penting juga dikala memerlukan wang-
:padini member card:
-ini penting ke x tapi sentiasa ade dlm purse coz sentiasa dpt point and less untuk pmc ketika menyimpan duit di padini store-
:kad touch n go pastu bla:
-ini penting untuk kemudahan diri sendiri if perlu naik tren untuk kemana2-

:zon bebas gosip:
kwsn ni hanya ade duit skeleng..lupe nk kira bape posen..
ade gmbr2 org tersayang dan x tersayang..
:i:
:mZ:
:abah:
:mama:
:eiyta:
:gambar bff tidak berjaya diselitkan disini coz ade dalam buku perlembagaan cik wani:

::terdapat perbezaan di kalangan gambar itu:


:PG18:
jika anda sgt peka terdapat gmbr yg tidak seswai untuk tontonan umum :)
oleh itu, terpaksa diblurkan..
duit duit syiling yg memberatkan purse tapy berguna


itu saje untuk kali ini..purse saya hanya ade 2 zon je..
so,selongkar 2 zon jela ek..

:last but not least:
purse yang tidak berkepentingan sgt
hanya ade kad2 saya kira tidak berapa penting
.ade bisnes kad .
.ade kalendar.
.ade kupon cc kat fakulti.
.lesen L yg dh mati.
.member kad butik puan aini-lecturer matrik-.


cik bintang dgn senang hati sy ingin memberitahu sy suda melaksanakan entri yg ditag oleh anda :)

0 kata-kata mereka:

Post a Comment

|i follow|