CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 10, 2010

xde tajuk.

persetankan segala hal yg mangganggu jiwa raga haku.
itu ini itu.arghh,mls nk memikirkan benda2 meragut kebahagian aku.
dalam kepala hotak ni nk enjoy je..maw release tension afta jawab last paper td..
td g mines ngan rumet mereleaskan tension.
back to cherita exam.
huh,last 3 paper aku jawab mcm org mabuk hidu gam.
mata xleh nk bukak,ngantok lar.
exam time kritikal memang la haku cm tuh..
pkul 830 am ok lagi..
masuk je kul 9,setan dh berpesta kat hujung bulu mata haku.
byk je disko setan kat situ..
huh,benci!
agaknye la kan disko setan ni tutup kul 10 sbb time tu serius mata nih dh boleh bukak besar.besar
dh xde nk bergayut kat ujung mata haku lg.
1030 ' masa peperiksaan telah tamat '
dh 1030 xde lagi niat2 terpendam nk qada tido ke hape.
1030 aku nk kuar dari dewan.
kua jalan laju.laju

tata ktsn~
menuju ke mines.

0 kata-kata mereka:

Post a Comment

|i follow|