CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 15, 2010

grrrrr~

nk taip hape niiiiiiii..
umm..umm..ummmmmmmmm

3days left.
y?
sbb dh kena balik u..ukm start sem baru 20hb 12..
kenapa u ni cepat sgt..cam nyesal lak masuk u ni..huhuh
mmg x bersyukur langsung blh masuk u..
x3, tarik balik statement tu..
sesampai di KL nanti ade gak masa sehari tok rehat..
bukan rehat sgt pn sure2 aku g merayap lau bosan.
sorang pn jadi..gila ke apa ini orang..hoho
tapi bab makan memang x makan la law sorang..
pelik? x pon. :P
6jam duk dalam bas pasti bosan..tapi nape mcm berdebar2 je nk naik bas nanti.
ini gara2 terlalu byk baca berita sal eksiden la ni.
tatpe,t next cuti ai balik nek flite. :)

haa,dh taw nk cerita ape..
semalam ai berwebcam la ngan sorang teman nih..
mula2 video call ym then dia g invite vchatter kat fb tu..
mcm hampeh je guna vchatter tu.
x berjaya sampai ke sudah!
disebabkan x berapa pandai sgt guna vchatter ni ai pn main tekan2 jela.
sekali hambek ko!
dpt noti ixca anuar komen gambar.
curious gak gambar mane.
haa,memang hambek ko!
gambar vchatter!
bila masa aku snap pon xtaw.
terus delete gambar tu..
tataw la sape yang lagi yg tengok.
seb bek baju agak sopan.
lepas tu terus deactive fb..haha
then amik sticker tampal kat webcam laptop. :)
sape nak men webcam,meh2. :PP

ni ha inviter vchatter tuh.
dia yang bermata '4'. :P


::ade org ajak g seminar emas..ape kebenda la tu..nak bagi emas ke?lau nk bagi mmg laju je ai nk g..ai mmg suka emas2 ni.. (: ::

0 kata-kata mereka:

Post a Comment

|i follow|