CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 18, 2011

weekend.

nk update belog tp xtaw nk share..
dh berdebu2 dh belog ni..
law dia blh ckp mesti dia dh ckp pemalas punya tuan aku neh. :P
weekend korang buat ape ek? ::ade ke korang nk jwb tu::
hmm,jumaat sabtu korang yg slalu menapak kat sogo mesti taw kan ape jadi kat sogo masa ngan jumaat tu..
4 those yg x taw, jumaat ngan sabtu lepas ade members sale kat sogo..
kaw2 org pergi simpan duit kat sogo..bersesak uh..
bersesak2 pn both day aku pegi..hee
jumaat pegi ngan kawanku then sabtu pegi ngan makcik2ku..
full of xtvt weekend ni..
pagi ahad duk rehat jap then pegi dapur menjahanamkan telur dalam peti untuk buat puding caramel.
sedap gak kuih tu..hehe.. :perasan:
hantar ckit2 kat semenyih & seri kembangan..
umah sape,biar la rahsia. :P
petang ahad kuar lagi..bertiga..
bertiga lebih baik.. :)
pegi flaming steambot kat sunway..
dh try kat danau kota pny branch try kat sunway lak..
lagi best kat danau kott.
dh lepas semua mengembangkan perut masing2 kiteorg gerak g mutiara damansara..
juz untuk habeskan myk kete..cehh,mcm la duit ko byk wani nk isi petrol.. :P
then drop sorang kat area seri kembangan 2 org lagi meneruskan perjalanan..
singgah jusco taman equine kejap..
cari2 makanan..lapoo balik.. :)
lepas tu xde g mane dh trus menuju ke kajang perdana then tidoo.

 i loike the smiley face. :P

 :)

 si adek besor.

mix.

Thursday, January 6, 2011

hangennnn

haaaa,dh lame x muncul..
tetiba mlm ni muncul..
hangenn..hangenn..hangenn
haku hangen ngan orang2 khayer neh!


1st..
mase makan tadi..
haku makan kat warung biase je..
law korang familiar ngan kg.baru sure kenal kedai suraya neh..
hokeh,camni citernya..
kat kedai tu memang orang sentiasa penuh r..
law pegi trus dpt meja memang nasib korang baik r..
tadi haku terpaksa tunggu gak untuk dpt meja..
then dptla meja afta tunggu beberapa minit..
meja yg kiteorg dpt tu untuk 6 org,tapi haku 2 org je,ngan azie..
dh duduk2 betulkan kerusi sume ade la manusia 2 he**r neh..anak ngan mak..
tercarik2 meja xde org..
then pkerja suraya tu datang r kat meja kiteorg cakap "adik 2 orang je kan kongsi meja boleh?"
kiteorg yang baik hati ni ckp r,boleh2..
pastu dtg r anak ngan mak neh tergedek2 kat meja kiteorg..
alahai muka,bukan main belagak lgi..
menyampahnye..tgk pada gayanya mcm org kaye tp xtaw la kan..
alahai manusia,ko ingat ko makan dkt hotel 5 star ke buat gaya mcm tu..
pandang orang pn semacam je..
hoke,haku mkn nasi pakai tangan,ko pandang mcm nk mintak penumbuk apesal..
si anak pn lebih kurang mcm mak dia..sejibikkk r..
mane x tumpah kuahnya law bukan ke nasi kan,ye tak?
manusia manusia..


2nd..
ini pasal manusia belagak nek keta besar buat jalan raya ni mcm mak bapak dia punye..
suka suki ko je kan nak masuk lorong mane2 x kire kecik besor..
dh taw keto ko besar x yah la masuk lorong kecik2..
bersepah motor parking kat tepi lorong tu kiri kanan..
pastu bila keto ko mcm x muat sipi sipi je lepas ko nk salahkan motor lak..
banyak chantek muka ko..siap angkat tangan mcm perlekehkan orang lagi..
eh manusia ko ingat ko hebat sgt ke nek kete wish tu..
skali Allah nk duga ko buatnya eksiden xde nk hebat dh..

-end-


::uh,sgt geram ngan sikap manusia tadi..people out there i noe u're kind hearted,consider..pls2 respect others..jgn la jadi mcm manusia2 tu::