CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 6, 2011

hangennnn

haaaa,dh lame x muncul..
tetiba mlm ni muncul..
hangenn..hangenn..hangenn
haku hangen ngan orang2 khayer neh!


1st..
mase makan tadi..
haku makan kat warung biase je..
law korang familiar ngan kg.baru sure kenal kedai suraya neh..
hokeh,camni citernya..
kat kedai tu memang orang sentiasa penuh r..
law pegi trus dpt meja memang nasib korang baik r..
tadi haku terpaksa tunggu gak untuk dpt meja..
then dptla meja afta tunggu beberapa minit..
meja yg kiteorg dpt tu untuk 6 org,tapi haku 2 org je,ngan azie..
dh duduk2 betulkan kerusi sume ade la manusia 2 he**r neh..anak ngan mak..
tercarik2 meja xde org..
then pkerja suraya tu datang r kat meja kiteorg cakap "adik 2 orang je kan kongsi meja boleh?"
kiteorg yang baik hati ni ckp r,boleh2..
pastu dtg r anak ngan mak neh tergedek2 kat meja kiteorg..
alahai muka,bukan main belagak lgi..
menyampahnye..tgk pada gayanya mcm org kaye tp xtaw la kan..
alahai manusia,ko ingat ko makan dkt hotel 5 star ke buat gaya mcm tu..
pandang orang pn semacam je..
hoke,haku mkn nasi pakai tangan,ko pandang mcm nk mintak penumbuk apesal..
si anak pn lebih kurang mcm mak dia..sejibikkk r..
mane x tumpah kuahnya law bukan ke nasi kan,ye tak?
manusia manusia..


2nd..
ini pasal manusia belagak nek keta besar buat jalan raya ni mcm mak bapak dia punye..
suka suki ko je kan nak masuk lorong mane2 x kire kecik besor..
dh taw keto ko besar x yah la masuk lorong kecik2..
bersepah motor parking kat tepi lorong tu kiri kanan..
pastu bila keto ko mcm x muat sipi sipi je lepas ko nk salahkan motor lak..
banyak chantek muka ko..siap angkat tangan mcm perlekehkan orang lagi..
eh manusia ko ingat ko hebat sgt ke nek kete wish tu..
skali Allah nk duga ko buatnya eksiden xde nk hebat dh..

-end-


::uh,sgt geram ngan sikap manusia tadi..people out there i noe u're kind hearted,consider..pls2 respect others..jgn la jadi mcm manusia2 tu::

1 kata-kata mereka:

misz anis

sabar okayh syg???

Post a Comment

|i follow|