CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 18, 2011

weekend.

nk update belog tp xtaw nk share..
dh berdebu2 dh belog ni..
law dia blh ckp mesti dia dh ckp pemalas punya tuan aku neh. :P
weekend korang buat ape ek? ::ade ke korang nk jwb tu::
hmm,jumaat sabtu korang yg slalu menapak kat sogo mesti taw kan ape jadi kat sogo masa ngan jumaat tu..
4 those yg x taw, jumaat ngan sabtu lepas ade members sale kat sogo..
kaw2 org pergi simpan duit kat sogo..bersesak uh..
bersesak2 pn both day aku pegi..hee
jumaat pegi ngan kawanku then sabtu pegi ngan makcik2ku..
full of xtvt weekend ni..
pagi ahad duk rehat jap then pegi dapur menjahanamkan telur dalam peti untuk buat puding caramel.
sedap gak kuih tu..hehe.. :perasan:
hantar ckit2 kat semenyih & seri kembangan..
umah sape,biar la rahsia. :P
petang ahad kuar lagi..bertiga..
bertiga lebih baik.. :)
pegi flaming steambot kat sunway..
dh try kat danau kota pny branch try kat sunway lak..
lagi best kat danau kott.
dh lepas semua mengembangkan perut masing2 kiteorg gerak g mutiara damansara..
juz untuk habeskan myk kete..cehh,mcm la duit ko byk wani nk isi petrol.. :P
then drop sorang kat area seri kembangan 2 org lagi meneruskan perjalanan..
singgah jusco taman equine kejap..
cari2 makanan..lapoo balik.. :)
lepas tu xde g mane dh trus menuju ke kajang perdana then tidoo.

 i loike the smiley face. :P

 :)

 si adek besor.

mix.

0 kata-kata mereka:

Post a Comment

|i follow|