CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, November 20, 2011

Yasmin 1st GA :D

syarat-syarat :

1.    Wajib FOLLOW bLog ni duLu, dan LIKE Facebook Page tu skaLi yee :D HAHA .

2.    Dahh ? Trime kasih :) :P Then, korang jz perLu buat satu new post.
DaLam new post tu kena ade :
·          TitLe yg bertajuk “Yasmin Aris 1st GA”
·          Copy semua syarat-syarat GA ni .
·          Jangan Lupe Letak gamba kat atas tu skaLi .
   (Tekan gamba, right cLick, save as & upLoad kat dLm entry korang)
·          Gambar tu mesty Lah di LINK kan kepada entry ini .

3.    Fahemm ? Hihi :) Seterusnyee, tinggaLkan Link entry yg korang dah pubLishkn tuu kat ruangan komen bawah nii . Dah siapp ! :)

4.    Ok, ok .. GA ni akan dibataLkn kLu penyertaan tak Lebih dari 10 orang . Huhu T-T
So, join Lah beramai-ramai yee ! kite sukee . Hii

5.    Tarikh tutup : Sabtu-[19 DISEMBER 2011] 6 hari lepas bufday aku. :D

dah.itu aje. sebijik sejebok same ngan yasmin pny entry. :)

19112011

walaupun n3 aku bertarikh 20112011 aku punye title tetap 19112011. ramai la frens kat fb update status pasal tarikh ni. bagi aku tarikh cantik2 tu adalah sekadar nombor. tarikh cantik bukan boleh bg ape2 pn kat aku.xleh g dating ponn :D
berbalik kpd tarikh n3,19112011 : xde ape pon sebenarnye. tarikh adik incik zuki konvo jee.~
best jugak g kat org konvo ni. muka bahagia je sume nk naik stage. bole aku kenal2 GMi skali. pestime pegi. 
tp organizer konvo tu x best sebab xde skrin pon untuk mereka yang tunggu kat luar. sape2 yg duk luar memang tengok dinding dewan jela. T_T. then, parents yang masuk dlm dewan tu bole keluar sesuka hati je. memang sume ipts mcm ni ke? 
 courtesy from fb~
time ni jugak la aku berkenal-kenalan dgn family abg sulung incik zuki. x penah jmpe sebelum ni.
sume ok la. :D
anak abg dia yg bongsu siap nyanyi lagi mase aku ngtk. "tidurla sygku" 
comel la farhan. xde plak gmbr farhan.huhu. btry talipon low smlm xbole nk amik gmbr bdk2. T_T
20112011-incik zuki dh balik. dh start keje dh pn. hukk. redha je dgn PJJ ni. IMY already.

: esok ade test tp baru 1 nota habis bace. lagi 11 menunggu.:

Wednesday, November 16, 2011

CNY 2012

first step to b2b.
skrg sibuk duk usha2 belog ex-b2b n b2b.
curik2 idea skett.
cincin pn dh g usha. kat kedai sepupu abah je.bole dapat murah skett.

 mine & 1st choice cincin incik zuki
cincin tu dari turun temurun family belah mak lagi,tunang mesti amik patern camtu.
turn aku pon same laaa.

2nd choice cincin incik zuki.
kami tunang ikut adat kelantan. memandangkan besut tu waris2 kelantan,kami pn folo kelantan la.
kalau ikut ganu, org laki x dapat cincin. kesian pulak.