CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, November 20, 2011

19112011

walaupun n3 aku bertarikh 20112011 aku punye title tetap 19112011. ramai la frens kat fb update status pasal tarikh ni. bagi aku tarikh cantik2 tu adalah sekadar nombor. tarikh cantik bukan boleh bg ape2 pn kat aku.xleh g dating ponn :D
berbalik kpd tarikh n3,19112011 : xde ape pon sebenarnye. tarikh adik incik zuki konvo jee.~
best jugak g kat org konvo ni. muka bahagia je sume nk naik stage. bole aku kenal2 GMi skali. pestime pegi. 
tp organizer konvo tu x best sebab xde skrin pon untuk mereka yang tunggu kat luar. sape2 yg duk luar memang tengok dinding dewan jela. T_T. then, parents yang masuk dlm dewan tu bole keluar sesuka hati je. memang sume ipts mcm ni ke? 
 courtesy from fb~
time ni jugak la aku berkenal-kenalan dgn family abg sulung incik zuki. x penah jmpe sebelum ni.
sume ok la. :D
anak abg dia yg bongsu siap nyanyi lagi mase aku ngtk. "tidurla sygku" 
comel la farhan. xde plak gmbr farhan.huhu. btry talipon low smlm xbole nk amik gmbr bdk2. T_T
20112011-incik zuki dh balik. dh start keje dh pn. hukk. redha je dgn PJJ ni. IMY already.

: esok ade test tp baru 1 nota habis bace. lagi 11 menunggu.:

3 kata-kata mereka:

Edina Kasyah

aiii pun same la T__T

Yasmin ♥

Hey heyy . Jom join GA kitee puLak :DD Meh datang beLog kite . Ade hadiah !

m a w a r

@Edina Kasyah
-same tang mana tu?

@Yasmin
-ehehe. oraite :D

Post a Comment

|i follow|