CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 2, 2011

gugeldangugel

hari ni bru bkesempatan nak mengugel2. just past my hectic days. tenkiu incik gugel. macam2 aku jumpa. belog yang biasa aku jejak nk cari idea adalah belog kak syidah, n MUA diyana shukor

1
2
3  
4
 5
6
paling suka kat num 4. yang lain pon chantekk. hmmm
pening dan pening. theme color pon x taw lagi. barang2 sume x beli lagi. barang2 nk tgu incik zuki n mummyku dtg kl. lagi 3 minggu. pelamin diy je. mummy yg buat. mak aku bukan mak andam pon tapi sejak dari sue, then sepupu2 tunang, mmg mak aku ler yg diy pelamin tunang dorang. 
sempat je kan nk settle sume dalam mase seminggu. sempatt. pakcik aku dlu sempat je dlm masa 2 hari. pestime jumpa, 2 hari lps tu nendaku g merisik then 2 hari lepas tu tunang. within 1 week. jumpa merisik tunang. now,dorang dh kawen pon. i loike their luv story. :)
nk cakap aku gugel pelamin tunang je,habis sume aku merapu. :D