CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 10, 2012

macam.macam

hurmmm hurmmmmmm. hormone dalam badan x stabil.
pestime sepanjang 23 tahun bangun study pukul 430 pagi untuk cover tajuk yang x habis baca lagi,then 830 pagi ade exam. eh,23? ohhhhh, dah bole kawen. hekhek
mau tersengguk-sengguk dalam exam hall pukul 9 lebih. otak pun x berapa nk function sangat sebab changes of biological clock. dush dush. memang juling mata nak habiskan 10 esei dalam masa 2 jam.
kesan bangun awal-awal pagi tido dari tengahari sampai nk habis zuhur, nasib baik sempat. huhh
sekarang hormone x berapa nak stabil lagi. macam-macam silly things aku buat. xtau hormone ape mencanak naik sangat dalam badan aku. nahhh,hasil tido lelama and bangun awal. uncontrol act.
 



lepas habis exam tadi g survey bunga telur kat chow kit. xtau pulak kat situ murah harga dia. duk gugel gugel semalam jumpa dalam forum cari ade akak ni share. dia compare harga bunga telur beli kat chow kit, semua house n nilai 3. ternyata chow kit juara. kat kedai tu pn sediakan khidmat gubah hantaran,free je tapi kena beli barang-barang dari kedai dorang la. if nk beli bakul ke bekas nak letak hantaran dorang volunteer ajar kita camane nak gubah bekas tu. ok la kan. hemmm, x perlu aku susah-susah g semua house dah lepas ni. bekas hantaran dia pon lagi murah daripada sin yin (kedai kat semua house ). tapi ade benda jugak yang mahal dari sin yin. yang aku tanya tadi renda and gabus untuk buat pomander ball kat sin yin lagi murah. tadi survey harga bunga telur and paper bag. paling murah 30sen/ piece. paper bag dia pn ok jugak. box untuk letak gift pn murah. yang boleh muat letak mug. 40sen/piece. then call mummy,and she said. ok. beli je.amoi,tunggu saya datang next week yer. ^_^

6 kata-kata mereka:

fatih

WOW, tak bagitaw pon na nak enganged 23 jan nie sob3...
sampai hati.. T_T

nway tahniah :)

m a w a r

@fatih
saya xnak heboh2. now awk dah tau kan.kalau ade kelapangan jemput la datang :)
tenkiu syg!

Edina Kasyah

eh wani..23 januari? yeahh..dh nk jadi tunang org dah kawan kite neh :)

aryu

wah mahu kawen sudah.wanie! tahniah ;)

fatih

tarikh nye dekat yg amat sudah, tak dapat nak arrange money...(ada yg nak taja duit tambang tak??haha)huhu~

sob3..."sorang lagi akan mengakhiri zaman bujang" waaaa T_T...

tahniah2...tangkap gambar banyak2 ea!!

m a w a r

@Edina Kasyah
iye,23 jan. thehehe. anda bila lagi? :)

@aryu
hehe. dah lame mahu kawen. bhahaha. tenkiu dear!

@fatih
nak pergi? ikut bakal tunang saya. hihi.
gambar sikit2 je boleh tepek kat sini. mummy saya dh warning awal2 jgn nk mengada letak dalam fb.huuu

Post a Comment

|i follow|