CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 6, 2012

a journey to golok,thailand.

tajuk macam hebat je. padahal x hebat mana ponnn. pergi sana naik sampan je. dengan bangganya kami masuk thailand secara harammmm.
x plan pon nk pergi sane, tetiba abah cakap lepas kenduri kita g golok. haaa???
sebelum tu g kenduri kat kota bharu, kakak my bff kawen. tahniahhh kak longgg.
sume yang pompuan-pompuan ni pergi pakai baju kurunggg. dari tempat kenduri kan, kiteorang pn memang x plan nk g jalan-jalan. macam ramai je pompuannn,padahal hanya ada aku,my sis n mum je.
i've been there ten years ago. masa tu my bro no 4 umur setahun lebih n now, he's 12 yrs old.
sampai golok pukul 3 then jalan-jalan jap balik pukul 5 lebih. since kiteorang memang x tukar duit thai, rasa macam rugi plak. mum macam biasa mesti beli pekakas dapur sebab kat sana jauh lebih murah.




0 kata-kata mereka:

Post a Comment

|i follow|