CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, February 18, 2012

tata rumah manis.

memandangkan sekarang sudah menghampiri 20 febuari, masing-masing budak u sebok nak start belajar balik. kecuali uitm,dorang start awal bulan 3. ini bermakna aku akan meninggalkan rumah ini untuk 2 bulan. kembali pulang pada april,cuti mid sem. yeay!
sebulan bercuti. cuti semester yang pendek dan banyak benda berlaku yang sangat terkesan di hati ini. status bertukar dan bakal bertukar lagi. :)
13th feb. our 4th ani. dan sememangnya aku seorang pelupa dan sering terlupa, x wish pn hepi ani kat mr.f.
19th feb akan pulang ke tempat mengasah otak tempat suka duka uni life. sememangnya aku tidak suka akan uni life. kenapa? biarlah duka itu aku simpan sorang-sorang.
20th feb class bermula,dah dapat jadual untuk 1 sem. aku punya fakulti sememangnya pelik dari fakulti orang lain bcos jadual kami tiap2 hari berubah dan kami dibekalkan jadual untuk satu semester. pelik tapi benar. itulah fakulti sains kesihatan ukm.
aku juga bakal merindui suasana bising di rumah dengan jeritan-jeritan aku thadap adik-adik lelaki aku yang masih belum baligh! :)

oh,mr.f nk amik cuti untuk datang kl. yeay! :dancing: sebelum bertukar status amatlah pelik jika dia amik cuti untuk datang kl. rasanya x penah kot. kami pjj danh hanya berjumpa jika dia ada meeting @ kursus di sekitar kl sahaja. sadisss.
:luahan hati pada setiap hujung cuti semester.:

 balik kl x sabar nk jumpa gegurl ni. mama dia cakap dh boleh meniarap.

my youngest bro. i will miss u adik!

0 kata-kata mereka:

Post a Comment

|i follow|