CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 28, 2012

sebulan

28 april. lagi sebulan dari tempoh entry ini ditaip.
1 tarikh yang bakal mengukir sejarah indah dalam hidup aku.
alhamdulillah,tarikh majlis wedding kami dah ditetapkan. yeayyyyyyyyyyyyyyyyyy,nak kawen! :)
kenduri rumah pompuan pada 28 april umah laki 30 april. memandangkan rumah kami x berapa jauh,dalam 2 jam kot dh boleh sampai,majlis sambut menantu x yah nk buat lambat-lambat.

hanya SEBULAN je lagi, dan barang-barang keperluan untuk majlis belum siap apa-apa. kad kahwin baru g tempah semalam,isnin. sebab nk cepat aku pilih untuk urgent charge. seminggu dah siap and budak kedai tu cakap yg sebelum ni 4 hari pn ada dah siap.

hiv test kena booking dulu. tadi g klinik sentul then dapat tarikh 18 april. esok nk try g hkl mane taw kot-kot dapat tarikh lagi cepat. esk juga nk call klinik kesihatan berhampiran rumah aku memandangkan ade cuti mid term, 2 minggu aku mau pulang untuk setelkan borang-borang berkaitan.

life sekarang agak kucar kacir, tapi xde la aku stress tahap gaban. naik cuti nanti mungkin la sebab ada exam mid term 3 paper.

sekarang aku makin pelupaaaaaaaaaa! semalam g tempah kad then budak tu cakap esok dia nk email kad nk suh tgk ada salah ke x, then hari ni aku langsung x ingat nk cek email. lepas incik tunang msg cakap kedai dh email kad kawen then masa tu baru terhegeh-hegeh aku nk ingat. lepas tu lupa balik. boleh plak g sana sini dulu pastu baru ingat nk cek email. haishhhhhhhhhhhhh! nak msg akak dkt rumah suh  tolong amik borang nikah pn aku lupa. padahal sebelum tu cakap ngan bunda then dia pesan 'msg la kak eni suh dia bawak balik borang' then aku cakap,haa ok2. lepas ni msg. padahal x msg pn sebab x ingat nk msg. huh!

to do list (kl)

1. hiv test
2. bekas & barang hantaran
3. bunga telur & paper bag untuk tetamu

to do list (kt)
1. baju nikah
2. borang permohonan kahwin
3. pelamin,dan rakan seperjuangannya

setakat ini itu aje to do list dalam kepala hotak aku. =) 

Saturday, March 10, 2012

printed bawal for sale

dear readers,
tudung bawal printed untuk dijual. ready stock
rm20 include postage. murah kannnnnn.
c.o.d : area kg.baru kl
terhangat di pasaran tudung ini.
pls refer to my fb