CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 24, 2012

Ramadhan kareem

Pengalaman ramadhan setiap tahun berbeza sejak lepas spm. Bermula dengan puasa kat matrik, kat u, dgn rumet yg berbeza setiap tahun dan kali ni puasa dengan pasangan hidup dunia akhiratku aka encik suami.
Totally different. Kalau sblm ni suka hati je xnak bangun sahur tp tahun ni nak ke xnak,puasa ke x puasa tetap kena bangun. Alhamdulillah, puasa ni tgh cuti sem. Xde la nk kena tinggal suami sorg2. So far, hr ni dh ramadhan ke 4, aku masih lagi bertahan jadi masterchef untuk my luvly hubby, masih lg belum menjejakkan kaki ke bazar ramadhan. Semoga terus bertahan untuk jadi masterchef. Huhu


Monday, July 16, 2012

Kosong

Wajah kerinduan hamba datang ke rumah.

Makanan kerinduan hamba



Sunday, July 1, 2012

2 bulan

ini adalah entri ke 3 selepas 2 bulan kawin.
baru lepas final exam. tengah bersedia untuk praktikal. sibuk mencari supervisor thesis.
baru seminggu betul2 ada kat umah enck suami. sebelum ni macam chipsmore. huhu. nama pun PJJ.
rutin sepanjang 2 bulan ni, weekdays aku jadi student,weekend jadi housewife. tapi pantang xde kelas untuk 2 hari weekdays pun aku terbang ke rumah encik suami. tempat seorang isteri adalah disisi suami. hekhek~
perubahan fizikal,pipi semakin naik menggunung. badan semakin cekeding.

esok 2 julai. esok dah start praktikal. glurpppp~

buku log. pegawai yang dihubungi adalah suami sendiri. boleh ke tulis camtu? huhu