CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 1, 2012

Tiada tajuk

Semasa entry ini ditaip, di lobi hotel ms garden kuantan sy terpaksa menunggu encik suami selama 1 jam. Lama tuu. :pengsan:
Sy ditinggalkan di bilik manakala suami pagi2 dh keluar pegi gambang untuk audit kilang sawit kat sane. Gambanggg, teringat zaman matrikulasi dulu. Time flies too fast. Rasa macam baru tahun lepas duk matrik.
Hmmmmm, alhamdulillah kami bakal dikurniakan junior. Syukur.
Masa dapat tau hari tu hati ni berbelah bagi. Suka duka semua ada. Bila call bunda ckp positif bunda pn bg komen positif ada perasaan sedikit lega di situ. Berduka sebab sekarang tgh final year bertungkus lumus menyiapkan thesis.
Kedukaan semakin reda lepas jumpa supervisor then dr cakap awk siapkan lab untuk first sem pastu penulisan awk fokus pada sem dua. Leganya hati bila dengar dr ckp mcm tu. Terima kasih dr. Anuar. :-)
Last week admitted kat hospital lipis. First timeeee! Demimu anak, ummi rela kena cucuk jarum hari-hari. Now, aku ngerti perasaan seorg ibu yg berkorban untuk anak mereka. I luv u mum!