CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 11, 2013

Baby fair

Khamis adalah hub's off day.  Dari hari rabu lagi mak duk mujuk suami ajak pi kayell. Heuheu
Kesudahnya sampai jugak la. Siap cakap kalau penat x yh drive, kita p naik bas. Last2 naik kete jugak. Hehe
Niat asalnya nk g tgk anak sepupu yg bersalin hr 1 malaysia hari tu. Alang2 dah g kl ajak terus suami g beli baju anak. Baju anak tiap2 bulan beli, baju mak ayah stahun skali. Hohoho. Pegi sogo tgk2 kat centre atrium level g tu ade baby fair, terus mak rambang mata. Murah nokss. Yang aku beli paling mahal 15 hengget je. Memandangkan si iqbal ni cepat membesar, baju aku amik size 1-2yrs dan size L. Beli besar terus, boleh pakai lama sikit. Baju2 tido dia yg size 6 bulan sume dah x muat. 

Baby polo rm15

Pigeon rm4

Puppy winks rm 8.70

Pureen rm10
Paddington bear rm10

Pureen rm10

Peter rabbit rm10
Baby polo rm 15
Rm4 cuddles

Sunday, October 6, 2013

Dah lama x update

Hari ni tetiba je mak rajin nk blogwalking, pastu datang la mood nk menaip ni. Heuheu
Ckp dlm hati masa blogwalking, 'aku nk update blog petang ni'. Heheh
Tgk last update 28hb april, haaa bape kurun dh tu. Iqbal dah masuk 6 bulan dah.
Macam2 cite ade sepanjang blog bersawang. Sambung daripada hari jumaat. Bape hari dah tu.


Iqbal 5 months old

Since kami dah pindah bentong, abi bawak la kami jalan2 teroka air terjun. Ini air terjun chamang. Kalau org kelate nak balik kampung lalu bentong mesti nampak signboard air terjun chamang ni.
Letih nokss pindah2 umah ni. Tapi nk buat camane selagi abi keje ngan felda selagi tu la kena hidup pindah randah camni.



Ni tempat berteduh sekarang. Kuarters sini sume umh batu, mak sukeee. Heuheu

4 bulan. Baru botakkan

3 bulan. Dah betul2 duk ngan abi

2 bulan. Datang kl dgn tok abah melawat umi