CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 11, 2013

Baby fair

Khamis adalah hub's off day.  Dari hari rabu lagi mak duk mujuk suami ajak pi kayell. Heuheu
Kesudahnya sampai jugak la. Siap cakap kalau penat x yh drive, kita p naik bas. Last2 naik kete jugak. Hehe
Niat asalnya nk g tgk anak sepupu yg bersalin hr 1 malaysia hari tu. Alang2 dah g kl ajak terus suami g beli baju anak. Baju anak tiap2 bulan beli, baju mak ayah stahun skali. Hohoho. Pegi sogo tgk2 kat centre atrium level g tu ade baby fair, terus mak rambang mata. Murah nokss. Yang aku beli paling mahal 15 hengget je. Memandangkan si iqbal ni cepat membesar, baju aku amik size 1-2yrs dan size L. Beli besar terus, boleh pakai lama sikit. Baju2 tido dia yg size 6 bulan sume dah x muat. 

Baby polo rm15

Pigeon rm4

Puppy winks rm 8.70

Pureen rm10
Paddington bear rm10

Pureen rm10

Peter rabbit rm10
Baby polo rm 15
Rm4 cuddles

2 kata-kata mereka:

SEPHIA

ini adalah provokasi...nkg jugoppp! hehe

Sabihah

wahh..murah2nye....kalo saya abis borong..syaratnya, poket kene tebal la..hihihi

Post a Comment

|i follow|