CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, October 6, 2013

Dah lama x update

Hari ni tetiba je mak rajin nk blogwalking, pastu datang la mood nk menaip ni. Heuheu
Ckp dlm hati masa blogwalking, 'aku nk update blog petang ni'. Heheh
Tgk last update 28hb april, haaa bape kurun dh tu. Iqbal dah masuk 6 bulan dah.
Macam2 cite ade sepanjang blog bersawang. Sambung daripada hari jumaat. Bape hari dah tu.


Iqbal 5 months old

Since kami dah pindah bentong, abi bawak la kami jalan2 teroka air terjun. Ini air terjun chamang. Kalau org kelate nak balik kampung lalu bentong mesti nampak signboard air terjun chamang ni.
Letih nokss pindah2 umah ni. Tapi nk buat camane selagi abi keje ngan felda selagi tu la kena hidup pindah randah camni.



Ni tempat berteduh sekarang. Kuarters sini sume umh batu, mak sukeee. Heuheu

4 bulan. Baru botakkan

3 bulan. Dah betul2 duk ngan abi

2 bulan. Datang kl dgn tok abah melawat umi

0 kata-kata mereka:

Post a Comment

|i follow|