CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 18, 2014

10 months

Fuh fuh fuh. Sapu debu skettt. Hihi. Aku bukanlah blogger tegar yang setiap hari update blog. Hehe
Alhamdulillah, khalifah kecilku sudah berusia 10 bulan. 10.3 kg for 10 months. Lebih kurang sekampit beras dah. Heheh
X pandai jalan lagi tapi dah boleh bangun meniti tepi tepi sofa. Gigi dah 6 batang. 2 bawah 4 atas. Pernah demam sekali dlm masa 10 bulan sebab nk tumbuh gigi first,lepas tu dah x demam dh. Alhamdulillah, anak ummi membesar dengan sihat. Syukur ya Allah.
Buat masa sekarang iqbal masih dalam jagaan ummi dia lagi. Tapi kalau ada rezeki ummi dapat keje terpaksa la iqbal duk dgn tokma. Huuu
G interview dah 2x tp masih belum ada rezeki. He know the best. Allah sebaik baik perancang. Sabar sabar. X rela sgt nk bekerja tapi nk rasa jugak experience bekerja. Best ke x. Sah2 la time dapat gaji tu best,masa best ke? Macam x je. Huhuuu. Abah x izin sangat nk keje. Pesannya, jangan ingat duit je, ingat masa kita dengan keluarga. Ye, mmg betul. Betul sangattt abah. Bila ingt pesan abah rasa mcm xnak keje. Huuu. 

Ok,x nak merapu dah. Sambung blog walking. Kbaii.

Abi bagi gigit epal ganti gigit toy
X takut dengan air,mandi mesti nk lelama. Huu
Gigigigi. Hee

0 kata-kata mereka:

Post a Comment

|i follow|